Szolgáltatások

Esküvőszervezés – A Mi esküvőnk!

2014. januárjától a Goldmark Károly Művelődési Központ kibővítette tevékenységi körét és Keszthely város egyik legjelentősebb esküvőszervezőjeként kezdte meg működését. Térítés ellenében vállaljuk polgári esküvők teljes körű megszervezését a Keszthelyi Polgármesteri Hivatal dísztermébe, a Festetics Kastélyba, a Balaton Színházba és igény esetén külső helyszínekre is. Segítséget tudunk nyújtani a virág és dekoráció, a kísérőzenék, az esküvői fotós és más szolgáltatók kiválasztásában és összehangolásában. Keresse bizalommal esküvőszervező kollégánkat!
Szabóné Dézsenyi Zsuzsanna
Tel.: 30/994-1381
E-mail: dezsenyizsuzsa@gmail.com

 

Esküvői helyszín

esküvő Balaton SzínházA Balaton Színház méltó környezetét, mint a polgári esküvő helyszínét azért álmodtuk meg, hogy azon a bizonyos Nagy Napon abban az órában, amikor az életre szóló IGEN-t kimondják, felhőtlen, gondtalan boldogság élményét biztosítsuk az Önök számára. Természetesen ehhez nélkülözhetetlen egy olyan személyes találkozó, ahol elmesélhetik dédelgetett álmaikat, elmondhatják elképzeléseiket, és persze akár közösen is tervezgethetünk. Simándy termünk nyugtatólag ható tág tere és letisztult harmóniája, kellemes környezetet teremt mindehhez. Személyes találkozás alkalmával mód nyílik különböző szolgáltatási lehetőségek megismerésére és kiválasztására. Virág-dekoratőr, zenei szolgáltató, esküvői fotós partnereinket különös gondossággal választjuk ki, hiszen célunk, hogy a pár számára a tökéletes nap fogalma kötődjön hozzánk, mert tudjuk, hogy a lényeg a részletekben rejlik.
Munkatársaink lehetővé teszik az ifjú párnak, hogy a polgári esküvő minden mozzanatát, elemét együtt tervezhesse meg.
Hívja kolléganőnket, aki készséggel segít esküvőjével kapcsolatos álmai megvalósulásában a 83/515-230-as telefonszámon, vagy írjon az info@balatonszinhaz.hu címre.

 

20803

Eszközbérlés

Volkswagen T5 9 személyes kisbusz sofőrrel igénybe vehető.
Kérje személyre szabott ajánlatunkat a hintalan.gergo@balatonszinhaz.hu címen.

Scroll To Top